Онлайн TV FM радіо FM пауза

На фронті загинув захисник Андрій Білоус під позивним «Хамза». Відео

Бурштин

Бурштинці на колінах зустрічали героя, віддаючи честь та шану. Виконуючи військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу і незалежність Андрій Білоус загинув 1 березня 2024 року в у Донецькій області. Сотні мешканців громади прийшли на останню зустріч із героєм, який надзвичайно любив життя, людей і Україну.

Ще тиждень тому Андрій приїжджав у відпустку, зустрічався із рідними та друзями, навіть не підозрюючи, що це не зустріч, а прощання. У траурному кортежі навіть був автомобіль, придбаний місцевими волонтерами, якого так чекав Андрій та його побратими.

Андрій Білоус народився 19 січня 1977 року у місті Бурштині. Був одружений. У шлюбі з дружиною Тетяною прожили разом 22 щасливих роки. У них народилося два синочки. Як сам завжди казав – Його сини – то його крила, його гордість і надія. Понад 20 років працював на Бурштинській ТЕС, а далі робота закордоном. Звістка про початок повномасштабної війни застала його в Іспанії. І не роздумуючи, повернувся в Україну, щоб захистити свою сім’ю та родину. 21 березня 2022 року – пішов на війну.

Служив головним сержантом – командиром зенітного ракетного відділення зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї зенітного артилерійського дивізіону. Під час служби отримав звання старшого сержанта та був нагороджений хрестом 54-ї ОМБР.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua