Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинська громада вже вдруге за тиждень на щиті зустрічає свого Героя. Відео

Бурштин

Бурштинський палац культури «Прометей» вже вдруге за тиждень приймає на останню зустріч із громадою полеглого воїна. Сотні людей прийшли розділити біль родини, подякувати за героїзм та безцінну жертву.

Денис Логвиненко – це один із тих, хто відважно пішов на захист не тільки своєї сім’ї, але й усіх українських родин. Траурний кортеж бурштинці здовж дороги зустрічали на колінах, віддаючи шану Герою.

Денис Логвиненко народився 23 грудня 1988 року у м. Кривий Ріг. Рано втратив батьків. З 2016 року проживав у Бурштині. Тут одружився і з дружиною Надією став батьком для двох синів. У серпні 2022 року Денис пішов захищати український народ, спокій у рідній домівці, безпеку родини. Військова служба розпочалася у 77 окремій аеромобільній бригаді у складі Десантно-штурмових військ Збройних сил України, після навчання у Британії та Житомирі.

Його перший бій пройшов у Соледарі. Після цього брав участь у боях за м. Благодатне та Бахмут. Пізніше був переведений у 33-ю бригаду окремого інженерного батальйону ЗСУ, у складі якого протягом 2023-2024 років брав участь у найгарячіших точках фронту.

Загинув Герой 1 березня 2024 року. Внаслідок атаки ворожих FPV-дронів, під час виконання завдання у Донецькій області, отримав поранення несумісне з життям. У Героя залишилася дружина, двоє синів та брат.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua