Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинська громада стала власником плавального басейну «Дельфін». Відео

Бурштин

На черговій сесії міськими депутатами було проголосовано за прийняття басейну від попереднього власника до комунальної власності міської ради. Приміщення спортивної споруди повністю відремонтовано, а у самому басейні уже є вода.

У міській раді планують, що після відкриття Реабілітаційного центру у Бурштині, басейн зможе приймати пацієнтів центру для реабілітації.

Також депутати проголосували за зменшення відсотка дольової участі співвласників будинків у капітальному чи поточному ремонтах. Раніше учасники програми оплачували 60% вартості робіт та матеріалів, відтепер це лише 30%. Та, зі слів голови Бурштинської громади, може статися так, що програми про дольову участь перестануть діяти.

Також депутати внесли зміни у програму соціально-економічного та культурного розвитку громади. Більшу частину питань, які було винесено на розгляд сесії, склали земельні питання.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua