Онлайн TV FM радіо FM пауза

У селі на Прикарпатті невідомі підпалили будинки та автомобіль

Богородчани

У селі Луквиця Богородчанського району невідомі підпалили два будинки та автомобіль.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Так, 28 грудня о 04:30 до поліції надійшло повідомлення від 58-річного чоловіка про пожежу його помешкання в селі Луквиця. Менш ніж за годину, о 05:16, ще один заявник повідомив про загорання будинку і транспортного засобу «ВАЗ 2106» у цьому ж селі.

Слідчо-оперативна група встановила, що загорання відбулося внаслідок занесення стороннього джерела вогню невідомою особою.

У першому випадку вогнем пошкоджено фасад будівлі, а в другому – перед і ліву сторону транспортного засобу. В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці вилучили пластикову пляшку ємністю 5 літрів із запахом паливо-мастильних матеріалів.

Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення зловмисників і їх місця перебування. В ході досудового розслідування правоохоронці з’ясують всі обставини подій. Камер відеоспостереження не виявлено, однак оперативники карного розшуку обласної поліції продовжують працювати на місці події для встановлення можливих свідків події.

В обох випадках призначено ряд відповідних експертиз, у ході яких будуть встановлено причини загорання автомобіля та вказаного приміщення. Триває досудове розслідування.

Розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нет описания фото.
На изображении может находиться: люди сидят, растение и на улице
На изображении может находиться: ночь
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua