Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Богородчанській громаді запрацювала чергова поліцейська станція

Богородчани

Новий безпековий осередок відчинив свої двері у селі Саджава. Правопорядок на території чотирьох сіл, а це Саджава, Глибівка, Глибоке і Хмелівка, відтепер забезпечує поліцейський офіцер громади Анатолій Климюкна новому службовому автомобілі. Інформує Поліція Івано-Франківської області, пише РАІ.

Очільник поліції Прикарпаття перевірив відремонтовані приміщення, де працюватиме поліцейський офіцер:

«Поліцейській офіцер громади – це людина, яка максимально наближена до мешканців і буде першим налагоджувати комунікацію, як з громадськістю, так і з представниками місцевої влади. Це потрібно для того, щоб у розв’язанні проблемних питань іти на випередження. Також офіцер громади має досконало знати територію. Я бажаю, щоби поліцейський якнайскоріше ввійшов у ритм життя громади та ефективно надавав допомогу всім людям, що її потребують», – наголосив полковник поліції Сергій Безпалько.

31-річний поліцейський офіцер громади Анатолій Климюк уже стримав ґрунтовні знання та пройшов практичне навчання. Мешканці можуть зверататись до нього з будь-яких питань 24/7. Поліцейський завжди перебуватиме на території грмоади та зможе надати допомогу.

«Мешканці можуть дзвонити до мене цілодобово. Це дуже комунікабельна робота. Моя задача №1 – це те, щоби мешканці почували себе захищеними», – зазначив Анатолій Климюк.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua