Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпаття отримало допомогу від ООН. Відео

Новини

Майже 7 тисяч матраців і 2-і тисячі кухонних наборів, вартістю 180 тисяч доларів, отримали громади Прикарпаття від Міжнародної організації з міграції ООН.

Майже 7 тисяч матраців і 2-і тисячі кухонних наборів отримали громади Прикарпаття від Міжнародної організації з міграції ООН. Розподілом гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, займається її офіційний представник – Івано-Франківське обласне об’єднання  «Просвіта».

Нині в Єзупільській громаді зареєстровано майже шість сотень внутрішньо переміщених осіб.  І отримана нині допомога – є дуже важливою, каже представник громади Юрій Жолоб.  Та зазначає, потреб є ще чимало.

Розподіл отриманої допомоги від Міжнародної організації з міграції, робили в залежності від індивідуальних потреб і запитів кожної громади.  

Наразі область очікує й на інші поставки гуманітарної допомоги. Продуктові набори, обіцяє постачати Американський фонд, договір з яким уже підписано.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua