Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські поліцейські здійснили мрію 13-річного хлопчика. Відео

Новини

Напередодні дня народження Дениско проходив чергове лікування в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні. Поліцейські вирішили зробити сюрприз хлопчику. Тож з солодощами, іграшками та подарунками навідались до нього під час виписки з лікувального закладу.

13-річний Дениско щодня доводить – українці хоробрі та ніколи не здаються. Хлопчик пережив не одну операцію і пройшов численні реабілітації. Та щодня продовжує боротись. А його найбільше бажання – стати поліцейським.

«Ця дитина наш маленький друг. Вперше ми з ним познайомились, коли до нас звернулась мама, що дитина з особливими потребами мріє стати поліцейським. Вона просила долучитися і здійснити мрію дитини. Три роки ми вже з дитиною і мамою на зв’язку, якщо є якісь потреби ми намагаємося його підтримати і допомогти. Сім’я не є кризова там є належний догляд за дитиною. Мама дуже відповідально ставиться до його стану здоров’я, виконує усі рекомендації. Ми тільки їй допомагаємо, чим можемо», – розповідає Алла Бойчук, начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області.

Хлопчик збирає військові шеврони – тож отримав їх у подарунок. Радості Дениска немає меж. У поліції обіцяють й надалі підтримувати Дениса та інших дітлахів.

«Я люблю військових і поліцію», – сказав 13-річний хлопчик.

«У нас ще є декілька таких родин і на постійній основі будемо продовжувати це робити», – каже Олег Степаненко, заступник начальника відділу Головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області.

Щасливого хлопчика поліцейській на службовому транспорті відвезли додому. А опісля частували святковим тортом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua