Онлайн TV FM радіо FM пауза

Долучився кожен: прикарпатські поліцейські передали вісім нових БПЛА для українських захисників. Відео

Новини

Вісім нових безпілотних літальних апаратів, серед яких шість менших та двоє надпотужних великих дронів закупили прикарпатські правоохоронці. Вартість такої техніки понад один мільйон гривень. Гроші на закупівлю сучасних БПЛА виділила профспілкова організація ГУНП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці передали техніку захисникам в приміщенні обласної поліції. Начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько відмітив, що поліцейські намагаються повсякчас допомагати українським захисникам: як з технікою, автомобілями, іншою допомогою, так і на полі бою:

«Ці дрони – це найменше що ми можемо зробити, але це все зроблено від щирого серця. Ми прикладаємо максимум зусиль для української перемоги над ворогом, і щоб українці були захищені», – зазначив полковник поліції Сергій Безпалько.

До закупівлі техніки для українських захисників долучився кожен працівник поліції Прикарпаття, і навіть їхні сім’ї, – розповів голова профспілкової організації обласної поліції Владислав Ливинець. Традиційно, наприкінці року родини правоохоронців від профспілки отримували солодкі подарунки. Цьогоріч від солодощів відмовились, а на зекономлені кошти й закупили техніку.

«Це ідея всього колективу і їхніх сімей. БПЛА такої великої потужності на сьогодні – це дуже важлива техніка. Вони передані структурам МВС, в авіаційний підрозділ, який зараз виконує бойові завдання на сході. Реалізація цієї ідеї показала єдність колективу. Навіть хто не був на роботі, а був у відпустці, приходили й казали, що хочуть долучитись до закупівлі дронів», – розповів Владислав Ливинець.

Тактико-технічні характеристики БПЛА на вищому рівні, – відмітили бійці отримали дрони. Потужні «бомбери» в темну пору доби долітають до позицій ворогів та виконують свої задачі на відмінно, – розповів заступник начальника Управління авіації та поліції на воді Олександр Лесь:

«Ми постійно розвиваємося, але, на жаль, і наш ворог розвивається. Ці дрони нам допоможуть ефективно захищати нашу територію, нашу неньку Україну, а найголовніше зможуть убезпечити наших захисників від загроз, які на них чатують на лінії зіткнення. Як показала війна, дрони – це насправді розхідний матеріал, і тому вони завжди дуже потрібні. Середня тривалість життя дрона – від тижня до двох. Залежить все від того, на якому напрямі працюємо».

На одній партії БПЛА для захисників правоохоронці зупинятись не збираються. Планують і надалі всіляко сприяти тим, хто постійно захищає Україну від ворога.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua