Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські поліцейські провели для франківських школярів навчання з евакуації. Відео

screenshot 13 6 - Прикарпатські поліцейські провели для франківських школярів навчання з евакуації. Відео - rai.ua Новини

Правильно діяти у  небезпечній ситуації. Ювенальні поліцейські відпрацювали правила евакуації школярів в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

За задумом, у ліцеї було оголошено загальну тривогу. Одразу ж, адміністрація навчального закладу повідомила всі екстрені служби. На момент уявної небезпеки в закладі перебувала майже сотня осіб. Із будівлі правоохоронці евакуювали всіх в безпечне місце. 

screenshot 15 6 - Прикарпатські поліцейські провели для франківських школярів навчання з евакуації. Відео - rai.ua

Керівниця ліцею №12 Галина Болюк каже, в умовах війни школярі добре знають як діяти під час небезпечної ситуації. Утім, ці знання потрібно періодично поновлювати.

Окрім повітряних тривог, нині поліцейські часто отримують повідомлення про можливі замінування освітніх закладів, тож такі навчання на часі.

«Діти відмінно справились з цим завданням. Так само була проведена робоча нарад з педагогічним колективом та адміністрацією щодо поновлення паспортів безпеки», – старший інспектор відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області Вадим Василецький.

Такі ж відпрацювання відбудуться і в інших навчальних закладах Прикарпаття.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua