Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські дев’ятикласники 22-го ліцею допомагають захисникам. Відео

Новини

Під час зимових канікул івано-франківські школярі продовжують відвідувати школу. Втім не для навчання, а для допомоги нашим захисникам. Так, 9-ти класники 22-го ліцею виготовляють розпалювачі та окопні свічки.

Втім, заливанню розтопленого парафіну, передує чимало етапів із формування заготовки. А починається все із нарізання картону.

Поки дівчата нарізають картон, хлопці його швидко і вміло скручують, щоб далі помістити у банки. Подрібнений парафін юні волонтери топлять у чайнику. Правильно заливати заготовлені свічки допомагають вчителі.

Це не перша волонтерська ініціатива у їхньому ліцеї. Діти проводили благодійні ярмарки, де збирали гроші для ЗСУ. А також ще з осені виготовляють розпалювачі із ватних дисків.

Загалом, створення розпалювачів та окопних свічок, ініціювала вчителька інформатики Софія Бенза. Каже, перед тим як запустити процес із виготовлення свічок, вся шкільна громада, збирала всі необхідні для цього матеріали.

За один день роботи, школярі розфасували більше тисячі розпалювачів та заготовили понад дві сотні окопних свічок. З них більше сотні уже залили парафіном.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua