Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатська співачка Барва презентувала відеокліп на пісню “Вишиваю”. Відео

Новини

Один з найцінніших оберегів України. Прикарпатська співачка Барва презентувала відеокліп на пісню “Вишиваю”. У ньому поєднується кохання, любов до України та до української вишиванки. Під час презентації відбулось дефіле одягу в етно-стилі.

Виконавиця розповідає, що з перших слів та звуків відчула, що пісня їй дуже близька. Вона про неї саму, її родину та усіх українців.

“Я виросла у співочій сім’ї, де співають мої батьки, які є заслуженими працівниками культури, і моя сестра. Тому це моє життя, творча стежина, пов’язана з піснею. Навіть наш сімений колектив називається “Вишиванка”. Тому і пісня дуже близька для мене”.

Участь у етно-показі взяли десять студенток Університету Короля Данила. Кожній з дівчат підібрали образ, що символізує певний регіон України.

Студентка Вікторія Матвієнків нині у образі дівчини з Покуття. На ній – вишиванка, якій близько років. Дівчина зізнається, навіть приміряти таку річ – дуже цінно:

“Я вважаю, що кожен українець і українка має знати як виглядає красиво наша вишивка і для мене це честь приміряти це вбрання. Мені дуже повезло, що я змогла взяти участь у цьому показі”.

Пісню «Вишиваю» співачки Барви можна прослухати на усіх музичних платформах. Відеокліп доступний до перегляду на Ютюбі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua