Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатська самбістка Галина Ковальська завоювала срібну медаль на чемпіонаті світу. Відео

Новини

Прикарпатські спортсмени продовжують здобувати нагороди на міжнародних змаганнях. Цього разу срібну медаль із чемпіонату світу з самбо привезла спортсменка Галина Ковальська.

Колись вона випадково потрапила на тренування з самбо, а днями – стала срібною призеркою чемпіонату світу. Прикарпатка Галина Ковальська повернулась із Узбекистану, де проходив чемпіонат світу з самбо. Розповідає, змагання були відповідальними й напруженими.

Це вже не перші змагання спортсменки на чемпіонаті світу. Утім, до цього здобувала лише бронзу. Тренер спортсменки Євгеній Боднарук зазначає, конкурентка була досвідченішою і скористалась помилкою прикарпатки.

Окрім Галини Ковальської, Прикарпаття на чемпіонаті світу з самбо представляли ще два спортсмени. Це Михайло Свідрак та Юрій Яремчук.

Збірна України в Узбекистані продемонструвала гарні результати. Українські спортсмени завоювали на чемпіонаті вісім медалей: два «золота», три «срібла» і три «бронзи». Також збірна увійшла до топ-3 командного заліку в жіночому та бойовому самбо.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua