Онлайн TV FM радіо FM пауза

При Косівському будинку дитячої творчості активно працює волонтерський центр. Відео

Новини

Щодня понад півсотні чоловіків та жінок працюють не покладаючи рук заради нашої перемоги. Вони створили вже 6 цехів, і щодня відправляють на передову не лише смаколики, але й різноманітні вироби.

З 28 лютого при центрі дитячої торчості запрацював волонтерський центр, згадує Оксана Соколюк. Саме вона звернулася до косівчан з пропозицією робити випічку для військових. Здивувалася, як швидко відгукнулися і люди і підприємці.

Окрім випічки тут плели сітки, виготовляли енергетичні батончики. А ще волонтерський центр має і свій бренд, каже волонтерка.

Левова частка волонтерів – переселенці. Хоча наразі їх поменшало, бо багато хто поїхав додому. Світлана Федірко із Житомира. В мирний час була економістом. Тепер повністю присвятила себе роботі у волонтерському центрі.

А ще дівчата-волонтерки розповіли, що до кожної партії допомоги військовим на фронт додають сюрприз-несподіванку. Це сувій із їхнім зізнанням у коханні до захисників та побажаннями як найшвидше повертатися додому живими і здоровими.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua