Онлайн TV FM радіо FM пауза

Рейсів менше, а пасажирів більше: Електроавтотранс про роботу комунального транспорту. Відео

screenshot 32 - Рейсів менше, а пасажирів більше: Електроавтотранс про роботу комунального транспорту. Відео - rai.ua Місто

В Івано-Франківській громаді, попри непрості часи, комунальні автобуси й тролейбуси продовжують успішно виконуати свою функцію. І незважаючи на скорочення рейсів – кількість пасажирів цьогоріч більша. 

На сьогодні розповідає начальник управління Андрій Гіглюк, на території громади працює 7 тролейбусних та 39 автобусних маршрутів.

Комунальний автопарк  “Електроавтотрансу”, каже директор підприємства Віталій Голутяк, налічує 130 одиниць транспорту. Це – 62 тролейбуси і 68 автобусів. За місяць комунальний транспорт перевозить майже 2 мільйони пасажирів.

З вересня кількість автобусів, які курсують щоденно – збільшено. Адже в цей період послугами громадського транспорту користується більше громадян. Забезпечені й спеціальні маршрути, які перевозять пасажирів до садово-городніх масивів. Також комунальний транспорт виконує соціальну функцію. При потребі місто виділяє для цього автобуси.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua