Онлайн TV FM радіо FM пауза

Президент України відзначив прикарпатця медаллю за допомогу у звільненні Херсона

Новини

Медаллю «За працю і звитягу» нагороджено заступника директора Департаменту – начальника управління житлової політики Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Геннадія Пономаренка.

З 14 липня 2023 року він очолював бригаду комунальників Івано-Франківська, яка працювала в Херсоні та розчищала від намулу й побутового сміття вулиці міста – інформує Івано-Франківська обласна державна адміністрація, пише РАІ.

З нагоди першої річниці звільнення Херсона від російських окупантів Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами десятьох лікарів, працівників органів місцевого самоврядування, міської військової адміністрації, працівників комунальних підприємств, волонтерів, які продемонстрували незламність перед окупантами та сприяли визволенню Херсона.

Нагороджено шістьох працівників комунальних підприємств з інших регіонів, які відзначилися під час відновлювальних робіт після російських терористичних атак на місто. Володимир Зеленський також відзначив понад сто військовослужбовців ЗСУ, СБУ, Національної гвардії, працівників Національної поліції, ДСНС та ДПСУ, які брали участь у звільненні Херсона.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua