Онлайн TV FM радіо FM пауза

Презентували книгу про воїнів АТО/ООС Калущини «Про них і з ними». Відео

Новини

Нещодавно вийшов друком документально-публіцистичний альманах про воїнів АТО/ООС Калущини «Про них і з ними». Автором ідеї та упорядником є режисерка народного театру «Легенда» Леся Піцик. Видання складається із чотирьох розділів, в основу яких лягли чотири документальні постановки «Легенди». У садибі «Джерело», де впродовж кількох років поспіль проходять реабілітацію учасники бойових дій АТО/ООС і члени їхніх сімей, книгу презентували на широкий загал.

Три роки тому завдяки ініціативі режисерки театру «Легенда» Лесі Піцик за сприяння Калуської спілки учасників бойових дій на сході країни в місті започаткували соціальний мистецький проєкт реабілітації українських захисників. Упродовж цього часу на сцені оживали історії людей, які захищали чи продовжують захищати нашу державу. Наразі здійснено 4 документальні постановки: «Монологи війни», «Незламні», «Відчайдушні люди» і «Справжні».

До видавництва книги долучилися представники влади всіх рівнів. 

Загалом усі виступаючі говорили про важливість видання “Про них і з ними” не лише для сучасності, але й для майбутніх поколінь. Вдалим доповненням заходу стали виступи аматорів народного мистецтва.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua