Онлайн TV FM радіо FM пауза

Потужний тайфун «Муїфа» приніс до Шанхая сильний вітер та дощ. Відео

Новини

Тайфун «Муїфа» вдарив по Шанхаю — найбільшому у світі морському порту. Швидкість вітру сягала 42 метрів за секунду. Також «Муїфа» приніс зливи. Він став найсильнішим тропічним циклоном за останнє десятиліття в дельті річки Янцзи, а також у всьому Китаї за цей рік.

Через розгул стихії евакуювали 1 мільйон 300 тисяч осіб. Припинено роботу порту, скасовано авіарейси, тимчасово зупинили залізничний рух, не працювало метро. Водночас, за офіційними даними, серйозних руйнувань немає, і ніхто не постраждав. Комунальні служби наводять лад.

Синоптики повідомляють, що «Муїфа» ослаб до тропічного шторму. Вони прогнозують рясні дощі, які можуть спричинити повені в прибережних провінціях.

Зараз «Муїфа» рухається в північно-західному напрямку. Очікують, що він пройде вздовж східного узбережжя провінції Цзянсу, а потім перетне Жовте море та Шаньдунський півострів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua