Онлайн TV FM радіо FM пауза

По всій Україні висаджуватимуть парафіяльні сади Перемоги

Новини

Бюро УГКЦ з питань екології розпочинає чергову хвилю Всеукраїнської екосоціальної ініціативи «Посади дерево миру», у рамках якої по всій Україні за координації архієпархіальних, єпархіальних та екзархальних референтів Бюро УГКЦ з питань екології будуть висаджені парафіяльні сади Перемоги.

Про це інформує Івано-Франківська обласна державна адміністрація, пише РАІ. Метою акції вже традиційно є привернення уваги до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни, єднання в молитві за перемогу, справедливий мир та збереження створіння, плекання екологічної свідомості та патріотизму, а також прагнення стояти в обороні життя, рідної країни та дарованої Богом природної спадщини.

Акція «Посади дерево миру» стартувала в Україні за ініціативи Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви у 2016 році й була підтримана Мінприроди України. Упродовж минулих років до акції також приєдналися національні природні парки та заповідники, місцеві органи влади та представники різних церков та релігій.

Ініціатива Сади Перемоги (Victory gardens) – початково зародилась у Сполучених Штатах, Великобританії, Канаді, Австралії та Німеччині під час Першої та Другої світових воєн, коли на приватних та громадських територіях масово висаджувались фруктові сади та городи.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua