Онлайн TV FM радіо FM пауза

Помста за Андрія Чепіля: в Івано-Франківську провели благодійний «Вечір Честі». Відео

Новини

Вшанувати пам’ять полеглого бійця Андрія Чепіля та підтримати збір на помсту. В Івано-Франківську відбувся благодійний аукціон «Вечір Честі». Під час заходу збирали кошти на 100 fpv-дронів та батареї живлення для знищення ворога.

Пам’ятний захід влаштували друзі та рідні полеглого Героя Андрія Чепіля. Таким чином вони долучились до збору коштів на 100 дронів-камікадзе для 47-ї бригади, у якій служив воїн.

В підтримку збору провели благодійний аукціон. На ньому представили 18 лотів, які асоціюються з полеглим Андрієм Чепілем.

Благодійний аукціон за Чепілем

До благодійної мети долучились й дружини полеглих Героїв Галина Батюк та Ірина Савельчук. Жінки передали організаторам вечора більше 70 тисяч гривень. Ці кошти зібрали учні 24 ліцею під час ярмарків.

Волонтер Ігор Губіш зазначає, дрони на передовій – вкрай важлива зброя і потрібно якомога швидше зібрати кошти, аби помститись ворогові.

Найдорожчим лотом став розмальований тубус. Його придбали за 55 тисяч гривень. На закупівлю дронів потрібно два мільйони гривень. Під час благодійного Вечора Честі вдалось зібрати понад 200 тисяч гривень. 

Тож кожен охочий може долучитись до збору коштів на помсту за Андрія Чепіля. Банка знаходиться за посиланням:

https://send.monobank.ua/jar/6yC4FsLUNx

Номер картки банки 5375 4112 0990 6580

При переказі з-за кордону вказувати ім’я Yurii Tanasiichuk

PayPal: [email protected]

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua