Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті провели підсумкову польову конференцію. Відео

Новини

На Івано-Франківщині в селі Поляниця відбулась підсумкова польова конференція з навчанням у рамках проєкту «Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні» програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

У рамках проєкту «Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні» програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 провели підсумкову польову конференцію.

Ліквідовувати пожежі, надзвичайні ситуації та надавати медичну допомогу людям у гірській місцевості, рятувальникам досить важко, розповідає начальник ГУ ДСНС України в області Володимир Чернецький.

Саме тому навчання зробили максимально наближеними до реальних умов, з якими стикаються рятувальники під час виконання своєї роботи.

У рамках проєкту передбачено продовження навчання, яке відбуватиметься на території Закарпатської та Львівської областей та у Польщі.  

Також у рамках проєкту придбано 11 одиниць спеціалізованої пожежно-рятувальної  техніки та розроблено стратегію реагування на надзвичайні ситуації в Карпатському єврорегіоні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua