Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поліція Прикарпаття підписала меморандум про співпрацю з Донецьким державним університетом внутрішніх справ

Новини

Документ про партнерство підписав начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, полковник поліції Сергій Безпалько та ректор Донецького державного університету внутрішніх справ Сергій Вітвіцький.

Про це розповіли у Поліції Івано-Франківської області. Керівники спершу говорили перспективи проведення спільних навчально-інформаційних лекцій та проходження практики курсантів. Ці заходи необхідні для підготовки майбутніх поліцейських. А відтак підписали Меморандум про співпрацю.

«Курсанти – це саме та молодь, яка будуватиме сучасну поліцію у вільній від окупантів Україні. Наше завдання – забезпечити їм безпечне середовище попри воєнний стан. А їхнє – отримати належну освіту, після завершення навчання, з честю та відданістю нести службу, бути вірними українському народу», – наголосив начальник обласної поліції Сергій Безпалько.

Уже під час навчання курсанти проходитимуть стажування у підрозділах поліції. Окрім цього за вказівкою керівництва МВС та Національної поліції України разом з правоохоронцями їх залучатимуть до забезпечень охорони публічного порядку та спільних патрулювань. Це необхідно, аби прискорити процес інтеграції курсантів до лав захисників правопорядку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua