Онлайн TV FM радіо FM пауза

Пів сотні лотів представили на благодійному аукціоні в Івано-Франківську, щоб зібрати кошти на дрони

Новини

Унікальні картини, військові артефакти, вироби ручної роботи та колекційні вина. В Івано-Франківську провели благодійний аукціон, виручені кошти з якого спрямують на підтримку 78 батальйону 102 бригади ТРО. Серед запрошених гостей: представники влади, підприємці та військовослужбовці.

На благодійному аукціоні представили майже пів сотні унікальних лотів. Все для того, аби придбати 100 FPV дронів для 102 бригади ТРО.

Військовослужбовець з бригади, на яку спрямують кошти, зізнається, дрони є розхідним матеріалом в зоні бойових дій і їх завжди потрібно багато. Тож така підтримка небайдужих українців є вкрай цінною.

Щоб допомогти армії, свої авторські картини представила й співорганізаторка аукціону, Маргарита Бойко. За її словами, в час війни наближати перемогу повинні не лише військовослужбовці, а кожен українець, тому збирати кошти на благодійний вечорах, є радше обов’язком.

Одним з представлених лотів зацікавилася учасниця аукціону, Світлана. Жінка зізнається, вона завжди цікавилась мистецтвом, тож на благодійному вечері всі її погляди прикуті лише до картин. Зокрема, Світлану вразила робота, написана художником Дмитром Максим’юком.

На благодійному аукціоні організаторам вдалося зібрати пів мільйона гривень, які спрямують на закупівлю фпв дронів для 78 батальйону 102 бригади ТРО.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua