Онлайн TV FM радіо FM пауза

Підсумки головних подій в Івано-Франківську у програмі «Про місто». Випуск №13 (2024)

Новини

Івано-Франківськ береже пам’ять про Героїв. Анотаційну дошку полеглому захиснику Роману Василенку-Бабію відкрили на фасаді будинку, що на вулиці Бандери. Вшанувати героя прийшли родичі Романа, мешканці вулиці, та очільник Івано-Франківської громади.

Допомога для тих, чиї помешкання постраждали внаслідок ракетного удару. Найбільше в Івано-Франківську пошкоджено житлові будинки на вулицях Берегова, Карпатська, Сніжна, Набережна і Пулюя. Це понад тисяча квадратних метрів даху, більше восьми сотень вікон та 10 вхідних дверей. Про те як отримати грошову допомогу розповість Юлія Торконяк.

Авіамоделювання, експерименти, цікаві зустрічі та екскурсії. Упродовж літа в Івано-Франківську працюють літні школи для дітлахів. Дві з них на базі міського центру науково-технічної творчості та у міській дитячій екологічній станції. Про те, які розваги тут пропонують дітям розкаже Юлія Торконяк.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків разом з волонтерами знову їздили на схід до наших військових. Зібрали все, що так необхідне хлопцям на передовій. Зокрема, везли різну транспортну техніку та спорядження. А ще вдалося відвідати наших комунальників, які будують фортифікаційні споруди. Якою була ця поїздка розкаже Надія Польова.

Без води під час вимкнення світла. Мешканці Житлового Комплексу «Паркове містечко» звернулись до голови Івано-Франківської громади зі скаргами на водопостачання і роботу їхнього ЖЕО. Чи вдасться вирішити ці проблеми і які ще території вдалось проінспектувати міському голові дивіться у матеріалі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua