Онлайн TV FM радіо FM пауза

Підрахунки голосів у 87-му окрузі тривають уже чотири доби. Відео

Новини

Підрахунки голосів у 87-му окрузі на проміжних виборах у Верховну Раду тривають уже чотири доби. Станом на ранок 31-го березня, окружна виборча комісія не працювала, адже не було голови комісії та частини її членів. Згодом їх та очільника комісії замінили. Проте підрахунки відновили тільки ввечері.

Центральна виборча комісія під час засідання припинила повноваження очільника ОВК округу 87 Олексія Остроухова, внесла та призначила головою Андрія Лозинського. Новопризначений голова комісії та 18 членів склали присягу, однак згодом оголосили тимчасову паузу.

На вулиці перед приміщенням окружної виборчої комісії зібралися багато людей. Кандидат у народні депутати Василь Вірастюк зазначив, що хоче, аби підрахунок голосів пройшов чесно.

В цей час  у приміщенні ОВК знаходились представники дільничних виборчих комісій, які не могли здати протоколи, чим були дуже обурені.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua