Онлайн TV FM радіо FM пауза

Студент з Івано-Франківська розробив авторську програму з моніторингу коронавірусу. Відео

Новини

Першокурсник Віталій Белей з Івано-Франківська розробив авторську програму з моніторингу коронавірусу в області та країні. Хлопець написав комп’ютерну програму CoronaStats, яка дає інформацію про кількість хворих та тих, хто одужав.

На думку Віталія, програма буде корисною для всіх, хто цікавиться ситуацією з COVID-19 в своєму регіоні та хоче без зайвих пошуків мати найсвіжішу інформацію. Своїм мотиватором у її  створені хлопець вважає викладача Університету Короля Данила Андрія Бойчука.

Алгоритм програми дуже простий: вона бере інформацію з відкритих статистичних джерел, які оновлюються кожного дня, та використовує її для формування вторинної статистики, прив’язаної до кожного регіону.

Програма дає інформацію тільки про стан справ в Івано-Франківській області та в Україні. Також розробник планує додати статистику щодо всіх областей та доповнити її цікавими даними. Також у майбутньому програму планують об’єднати із додатком, над створенням якого наразі працює  інший франківський студент.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua