Онлайн TV FM радіо FM пауза

Переможець “Голос країни” Сергій Лазановський поділився першими враженнями від участі у шоу. Відео

Новини

Переможець та суперфіналіст вокального проєкту “Голос країни” поділились першими враженнями від участі у шоу. Сергій Лазановський та Артем Паучек повернулись до Івано-Франківська й зустрілись з прихильниками.

25 квітня у суперфіналі 11-го сезону “Голосу країни” глядачі дізналися ім’я переможця. Ним став Сергій Лазановський з Прикарпаття. Повернувшись до Івано-Франківська, переможець проєкту зустрівся з прихильниками та подякував за підтримку. Також вокаліст поділився першими враженнями від участі у шоу та перемоги.

За перемогу у проєкті Сергій Лазановський отримав двокімнатну квартиру в Києві і право виступити на сцені фестивалю Atlas Weekend. Утім, новосілля не планує. Каже, помешкання продасть, а кошти віддасть на благодійність.

Ще один учасник проєкту Артем Паучек, який навчається в Університеті Короля Данила за підсумками глядацького голосування посів третє місце. Утім, навіть таким результатом хлопець задоволений і обіцяє ще повернутись на шоу.

Ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький, де навчається Артем Паучек і викладає Сергій Лазановський, каже, обидва хлопці продемонстрували усій країні, що мрії здійснюються, якщо наполегливо працювати та йти до мети.

Нині артисти готуються до концертів. Так, 4 травня Сергій Лазановський виступить у своєму рідному селі Попельники, що на Снятинщині. Далі – дасть концерти у Снятині та Івано-Франківську. Загалом вокаліст планує об’їздити усю Україну.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua