Онлайн TV FM радіо FM пауза

Перехід на індивідуальне опалення триває. Відео

Новини

Упродовж 12 років в Івано-Франківській громаді від мереж Державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» відключено майже дві сотні будинків. Найбільше будівель, як житлових, так і бюджетних установ, від’єднано від котельні на вулиці Індустріальній.

Вже за рік котеленя на Індустріальній перестане подавати тепло. Наразі, до неї підключено 113 житлових будинків та 129 бюджетних установ. Загалом цьогоріч від мереж централізованого опалення і постачання гарячої води відключено 22 житлових будинки.

Заступник голови Івано-Франківської громади Руслан Гайда зазначає, вартість централізованого опалення для юридичних осіб значно вища, ніж для населення. Тому цього року виник попит на відключення нежитлових приміщень.

Натомість жителі міста, переважно через нестачу коштів, не поспішають переходити на індивідуальне опалення. Чиновник нагадує про надання матеріальної допомоги пільговим категоріям населення. Частково відшкодували вартість котлів більше сотні жителям міста на загальну суму півтора мільйона гривень.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua