Онлайн TV FM радіо FM пауза

Патріотичні мешканці Луганська самоозброюються, – активіст

Бездіяльність центральної влади змушує патріотично налаштованих мешканців Луганська самоорганізовуватись і самоозброюватись.

Про це в ефірі 5 каналу заявив один із організаторів набору добровольців Самооборони в Луганську Костянтин Ільченко.

«Ми зіткнулися з тим, що держава великою мірою не виконує основну свою функцію – забезпечення безпеки – і не йде на зустріч тим громадянам, які готові захистити державність, захистити право на життя мирних громадян. І ми опинилися в тій ситуації, коли вже змушені були просто займатися самоозброєнням – починаючи від палиць, кулаків і закінчуючи якоюсь там дозволеною зброєю. Але це не результат.

Щодо цього ми вчора провели мітинг, який відбувся на центральній площі. Перед тим, як приїхати туди, було побоювання, що в загальному ми їдемо на війну. Тому що становище в Луганську з кожним днем стає нестабільним: по місту розгулюють незрозумілі люди зі зброєю в руках, уже відбувається напад на громадян, факти мародерства. Просто населення залякане, і ми розуміємо, що це теж план дій тих олігархів, які займаються політичним шантажем, щоб залишитися безкарними, недоторканними і далі продовжувати грабувати Україну – в першу чергу, Донбас», – сказав Ільченко.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua