Онлайн TV FM радіо FM пауза

Стало відомо, як пандемія коронавірусу вдарила по туристичній індустрії Прикарпаття. Відео

Новини

Пандемія COVID-19 вдарила по туристичній індустрії усієї країни. Вийнятком не стало і Прикарпаття. Вулиці та музеї туристичного містечка Яремче практично порожні, а залізниця відмінила частину рейсів туди.

Чи не найбільше від пандемії коронавірусу постраждав туризм. Зачинені музеї, ресторани і готелі та відсутність транспортного сполучення позбавили туристичні міста левової частки доходів. Серед них і Яремче, йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”.

“Яремче повністю втратило весняний сезон та затримало літній сезон до середини липня. В тому числі це відбулось і через відсутність залізничних сполучень. З другої половини липня вдалось дещо наздогнати традиційні літні показники щодо кількості наших гостей та відвідувачів”, – розповіла Марина Ланіна, начальниця відділу туризму та зовнішніх зв’язків Яремчанської міськради.

Крім того, в Укрзалізниці вже повідомили про відновлення двох важливих для Яремче маршрутів. Йдеться про поїзди Одеса-Рахів та Київ-Рахів. Тож представники туристичної галузі у Яремче не падають духом і продовжують покращувати якість своїх послуг.

Подробиці – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua