Онлайн TV FM радіо FM пауза

Поблизу Івано-Франківська розпочали будівництво унікального котеджного містечка. Відео

Новини

На Прикарпатті розпочали популяризацію котеджної культури. Так, поблизу Івано-Франківська в екологічній зеленій зоні, всього у 15-ти хвилинах їзди від центру, розташовується сучасне котеджне містечко – OZON Village.

“Ми хочемо, щоб будівництво заміських будинків було систематичним, воно мало інфраструктуру, правильний підхід, щоб це були такі поселення, в яких дійсно хочеться жити, які створюють відповідну атмосферу, рівень”, – розповів Олег Шеремета, засновник БК “OZON Development”.

У планах компанії – будинки преміум класу, об’єднані зручною інфраструктурою. OZON Village створена за найвищими стандартнами ергономічності та енергозбереження, каже засновник БК “OZON Development” Любомир Кітраль.

Такого роду проєкт котеджного містечка є єдиним на Прикарпатті. Архітекторів запрошували зі Львова. Адже продуманий життєвий простір створює виняткові умови для відпочинку від шуму міста та щоденної метушні, запевнив головний архітектор Іван Капустей.

Першу чергу котеджного містечка “OZON VILLAGE” вже розпочали будувати. А поки на території містечка закопали капсулу часу для нащадків, з якої і розпочався відлік творення котеджної культури на Прикарпатті.

А яка ваша реакція?
+1
21
+1
1
+1
4
+1
2
+1
2
+1
2
+1
1
rai.ua