Онлайн TV FM радіо FM пауза

Оздоровчий табір “Wonder Camp” проводить психологічну реабілітацію дітей з окупованих територій. Відео

Новини

Відбудова дитинства. Таким є головне завдання оздоровчого табору «Wonder Camp». Його команда проводить психологічну реабілітацію дітей з окупованих територій та зони бойових дій.

Юні таборувальники проходять заняття з арт-терапії, майстер-класи, займаються фізичними вправами та творчістю. А ще відвідують різні екскурсії.

Замість вибухів — тиша, замість окупантів — дружні обличчя психологів та наставників. І багато-багато друзів! А ще свіже повітря, гори, смереки та неймовірні враження. Все це — про другу зміну реабілітаційного табору Wonder Camp

Реабілітаційна програма табору сповнена різноманітними етнічними майстер-класами, іграми, танцями та екскурсіями. А її покликання – це відбудова дитинства.

Це діти, які пережили усі жахи війни: окупацію, грім вибухів, важку евакуацію. І ось нарешті, вони можуть «переключитися». У цьому їм допомагають психологи. Кажуть, одним з найкращих методів реабілітації дітей є арт-терапія.

Якщо з початку діти замкнуті, каже психологиня то через декілька днів перебування в оздоровчому таборі, вони відкриваються і охоче йдуть на контакт.  

Чималу роль у психологічній реабілітації дітей, відіграє й хібукі-терапія. На приїзд свого нового друга – хібукі, діти чекали з нетерпінням. Емоції дітей, коли вони отримали ці іграшки, каже лікарка, були надзвичайно радісні.

Наразі у таборі відпочили уже сто дітей.

І поки завершується друга зміна, організатори табору продовжують збір коштів для реабілітації наступних груп дітей.

Наступний табір, кажуть його організатори, планують провести уже в жовтні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua