Онлайн TV FM радіо FM пауза

Останній дзвоник: як креативно святкували у Коломиї. Відео

Новини

Традиційно останній дзвоник в Коломиї завжди лунав 25 травня. Цьогоріч трохи пізніше. Якщо більша частина із 18 навчальних закладів Коломийської громади провела лінійки, то деякі школи до цього свята підійшли креативно. Так учні коломийського ліцею №9 та його 6 і 10 філій отримали нагороди за свої здобутки. Назва дійства Оскар-2023. Номінацій чимало. Нагороди отримали ліцеїсти, які брали участь і перемагали в олімпіадах, Малій академії наук, творчих конкурсах, спортивних турнірах та в інших номінаціях.

Захід відбувся в коломийському драмтеатрі. Цього року вперше в оскарі є номінація волонтер року. Вона мабуть найголовніша і найважливіша для учнів 9 ліцею та батьків та вчителів. Адже з перших днів війни вони усі спільно допомагають нашим захисникам.

А от коломийський ліцей імені Михайла Грушевського влаштував благодійний захід на знак вдячності військовим. Батьки, учні та вчителі ліцею дякують захисникам, які ризикуючи власним життям на фронті, дають змогу спокіно проводити навчальний рік.

Де діти, там і смаколики. Тому на благодійному ярмарку миттю розкупили всю випічку, що спільно готували учні та батьки. Ліцеїсти кажуть, що такий останній дзвоник їм довподоби.

Загалом вдалося зібрати 27 тисяч 177 гривень на цьому благодійному заході. Ці гроші передадуть бійцям 77 батальйону територіальної оборони.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua