Онлайн TV FM радіо FM пауза

Оновлений маніпуляційний кабінет відкрили у поліклініці №2 в Івано-Франківську. Відео

Новини

Це вже 10-е у цьому році відремонтоване приміщення у міських поліклініках для проведення медичних маніпуляцій. У цій поліклініці оновили терапевтичне відділення, функціональні кабінети. А тепер завершили маніпуляційний кабінет.

Кабінет є капітально оновлений. Тут зробили ремонт, облаштували новими меблями, упорядкували все маніпуляційне обладнання, розповідає начальниця структурного підрозділу «Міська поліклініка №2» Марта Стародубець

«Тут зроблений капітальний ремонт. Поміняна облицювальна плитка, підлога, поміняна стеля. Тут не було теплої води, ми поставили нагрівач води. Поміняли проводку. Звичайно, облаштовано меблями і всім необхідним інвентарем»

І попри війну в Україні, медичні заклади Івано-Франківська активно оновлюються. Це радше необхідність, каже очільник громади Руслан Марцінків. Адже наразі одним із пріоритетних завдань – це надання якісної медичної допомоги та ефективне лікування хворих.

«Дуже важливо, щоби медицина була доступна, була якісна і людина могла отримати тут медичну допомогу вчасно. Зважаючи на ті виклики, які сьогодні є. І вдячний, що завдяки спільним зусиллям місто фінансує комунальні послуги, місто десь купляє обладнання, а НСЗУ фінансує заробітну плату наших медиків, є можливість оновлюватись».

Ремонти у структурних підрозділах проводять за кошти, які вдалося заробити цим же поліклінікам, надаючи неконтрактовані НСЗУ медичні послуги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua