Онлайн TV FM радіо FM пауза

Об’єднання медичних закладів: яке рішення прийняла міська рада. Відео

Новини

В Івано-Франківську планують створити дві кластерні лікарні. Одна буде функціонувати на базі ЦМКЛ, інша буде об’єднаною. До другої увійдуть міська клінічна лікарня №1, міська дитяча лікарня, перинатальний центр і стоматполіклініка. Щодо останнього виникло найбільше дискусій, тому медики просять доопрацювати статут аби кожен зрозумів своє місце у цьому кластері.

Проте приєднати до структури стоматполіклініку є логічним рішенням, переконана начальниця управління охорони здоров`я Алла Вацеба, мовляв стоматпослуги – це вторинна ланка медичної допомоги. До того ж така реорганізація не лише вимога держави, а й сприятиме розвитку медицини.

З проханням внести правки до статуту виступила й голова профспілкового комітету, Світлана Вінтонюк.

Представники медичних закладів висловили свої думки. У підсумку «За» проголосували – 29 депутатів і результатом дискусій стало рішення про доопрацювання статуту з урахуванням всіх пропозицій.

Також, на сесії підтримали рішення про стипендії для обдарованих студентів франківських вишів. Таке заохочення мотивуватиме українську молодь та сприятиме розвитку нашої держави.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua