Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську на комісії облради депутати пересварилися і зірвали засідання. Відео

Новини

Депутати комісії Івано-Франківської облради з питань захисту прав людини, законності та правопорядку пересварилися через порядок денний і зірвали засідання. Голова комісії Тарас Виноградник зачитав пропонований ним для розгляду перелік питань, однак з ним погодилися не всі депутати. Мовляв, їм роздали інший порядок денний та проєкти рішень.

Заступник голови обласної ради Микола Палійчук запевнив, що Тарас Виноградник не подав проєкти рішень тих питань, які пропонує включити до порядку денного. А відтак розглядати їх комісія не може.

Утім, помічник Тараса Виноградника Тарас Жарський каже, матеріали щодо пропонованих до порядку денного питань надіслали до виконавчого комітету облради завчасно.

Оскільки порядок денний так і не затвердили, розглянути жодне рішення депутати так і не змогли. Втім, обіцяють знову зібратися наступного тижня, щоб до сесії, яка запланована на 23 квітня, таки розглянути всі нагальні питання.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua