Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чи готові школи Прикарпаття до навчального року? Відео

Новини

Вже зовсім скоро частина школярів повернеться у класи і буде здобувати знання. Для того, щоб діти та педагоги почувались безпечно – практично щодня комісії відвідують навчальні заклади та перевіряють укриття.

Практично усі школи Прикарпаття готові приймати учнів. Майже 69% закладів освіти, каже головний освітянин області Віктор Кімакович, отримали акти про готовність укриттів.

Перший заступник начальника головного управління ДСНС в області Ігор Оксентюк розповідає, перевірка укриттів у школах розпочалася ще у червні. Триває вона й досі.

У деяких школах, наголошує директор Департаменту освіти і науки, буде змішана форма навчання. У півсотні шкіл Прикарпаття очне навчання – неможливе. Якщо батьки дітей, які відвідували ці заклади, оберуть очну форму навчання – їх переведуть в інші школи та організують автобуси. До слова, цьогоріч прикарпатські школи приймуть понад три тисячі дітей переселенців.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua