Онлайн TV FM радіо FM пауза

Заява Міністерства оборони України щодо реформування системи військового управління

Міністерство оборони України розробляє нову організаційно-штатну структуру з метою підвищення ефективності з одночасним зменшенням чисельності надбудови органів військового управління.

Головне завдання реформи – докорінно змінити філософію військового управління, зробити систему управління мобільною та ефективною, а також усунути дублюючі функції у Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних Сил України.

Існуюча громіздка та неповоротка надбудова органів військового управління показала свою низьку ефективність та негативно впливає на якість прийняття рішень. Зважаючи на це, під час опрацювання нової системи управління враховані міжнародні стандарти та практичні результати діяльності управлінських структур у провідних арміях світу.

Нова цілісна, інтегрована структура сприятиме дієвості та оперативності функціонування Збройних Сил України, їхньому всебічному забезпеченню задля найкращого виконання завдань за призначенням, а також унеможливить корупційні ризики.

Після затвердження нової структури керівники структурних підрозділів призначатимуться рішенням Колегії Міністерства оборони України на підставі висновків Вищої атестаційної комісії.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua