Онлайн TV FM радіо FM пауза

YouTube запустив безкоштовну аудіо-бібліотеку

YouTube запустив безкоштовну аудіо-бібліотеку із більш ніж 150 треками, доступними до завантажування, міксування і вільного використання навіть поза YouTube.

Як повідомляє Watcher, у YouTube і так доступні понад 150 тис. треків, які ви можете використовувати як фон для своїх відео – але ті треки ви не можете змінювати чи завантажувати собі на комп’ютер. У той час як в безкоштовній аудіо-бібліотеці доступні треки, які ви можете безкоштовно використовувати на власний розсуд.

Видання зазначає, що аудіо-бібліотека доступна за посиланням або ж ви можете зайти до неї зі свого відео-менеджера в YouTube.Треки доступні у MP3-форматі з бітрейтом 320 Kbps.

Фільтрувати треки в бібліотеці можна за жанром, настроєм, музичним інструментом та тривалістю. Тут же можна додати треки до улюбленого і мати до них швидкий доступ.

YouTube продовжує шукати музикантів, готових надати свої треки для безкоштовного використання. Якщо ви знаєте таких музикантів, YouTube просить порекомендувати їх заповнивши коротеньку форму, пише видання.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua