Онлайн TV FM радіо FM пауза

Новий iPhone 6 стане ще тоншим і отримає великий екран

У нового iPhone 6, який має вийти в цьому році, можуть з’явитися оптична стабілізація зображення та покращений автофокус. Кількість мегапікселів залишиться такою ж – 8.

Згідно інформації, отриманої від аналітичної компанії Nomura Securities, Apple відмовилася від ідеї встановлення в майбутні iPhone камер з 13-Мп сенсорами, вирішивши удосконалити 8-мегапіксельний фотомодуль. Причому відмова від матриць з великою роздільною здатністю була викликана не тільки бажанням заощадити, але і вимогою зробити його більш компактним.

За останніми даними, Apple може випустити в цьому році дві моделі iPhone. Планшетофон з дисплеєм більше 5 дюймів може бути анонсований вже в травні, а флагманський iPhone 6 з’явиться восени.

У нього буде 4,7-дюймовий дисплей, але на ергономіку це практично не вплине. Річ у тім, що апарат отримає дуже тонкий корпус (товщина менше 7 мм) і мінімальну рамку навколо дисплея. Зазначимо, що кілька днів тому в мережі з’явилися фотографії, ймовірно, корпусу майбутнього iPhone, на яких помітно збільшення довжини і ширини пристрою і зменшення його товщини.

Як повідомлялось раніше, з’явились фото останнього смартфону Nokia, який вийде на Android. Відтак, Nokia може ще встигнути випустити останній смарфтон під цим брендом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua