Онлайн TV FM радіо FM пауза

Яндекс запустив сервіс, який допоможе школярам готуватись до ЗНО

Компанія Яндекс запустила новий онлайн-сервіс за допомогою якого українські школярі перевірити свої знання та потренуватися перед зовнішнім незалежним оцінюванням (ЗНО).

На сайті zno.yandex.ua розміщені онлайн-тести, які можна проходити в будь-який зручний час, не виходячи з дому, українською та російською мовами. На сервісі є 61 варіант ЗНО з усіх 14 предметів. Усі завдання взято з офіційних варіантів ЗНО, підготованих Українським центром оцінювання якості освіти у 2010–2013 роках. На сервісі представлено всі предмети, з яких проводиться тестування.

Виконавши будь-який із варіантів, користувач отримує докладний звіт про те, скільки часу було витрачено, скільки завдань виконано правильно, у яких питаннях були допущені помилки. Також людина дізнається, скільки балів вона набрала б на офіційному тесті.

Крім того, на zno.yandex.ua є розділ «Мої учні», який допоможе вчителям організувати підготовку до ЗНО у своєму класі. Педагог може переглянути результати всіх учнів, проаналізувавши їхні помилки. Тренувальні тести можна давати як у вигляді домашніх завдань, так і просто на уроках у комп’ютерному класі.

Нагадаємо, щороку в червні майбутні студенти українських вишів проходять зовнішнє незалежне оцінювання. Найпопулярніші предмети ЗНО — українська мова і література (обов’язковий), історія України та математика.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua