Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дуров розповів, навіщо продав ВКонтакте

Незважаючи на те, що Дуров продав всю свою частку у ВК, він пообіцяв нікуди не йти і стежити за якістю соцмережі.

Засновник соціальної мережі ВКонтакте Павло Дуров, який продав свою частку, розповів, чому він вирішив це зробити. На своїй сторінці ВК Дуров прокоментував рішення дуже філософськи, обізвавши свій пост “Те, чим Ви володієте, рано чи пізно починає володіти Вами”.

“Останні кілька років я активно позбувався власності, віддаючи і продаючи все, що в мене було, – від меблів і речей до нерухомості і компаній”, – пише Дуров. За його словами, для досягнення ідеалу йому залишалося позбутися від найбільшої частини свого майна – 12%-ої частки ВКонтакте. “Я радий, що не так давно я досяг і цієї мети, продавши свою частку ВКонтакте моєму другові Івану Тавріну”, – коментує Дуров призначення нового гендиректора.

Однак, як запевняє творець ВКонтакте, кадрові ротації навряд чи позначаться на управлінні соцмережею. Тому користувачі, можливо, нічого і не помітять. “Рада директорів прислухається до моєї думки не через наявність або відсутність у мене частки, а тому, що я створив цю мережу і розумію її глибинні механізми”, – продовжує Дуров.

До того ж, Павло заявив, що не збирається нікуди йти і продовжить стежити за розвитком соцмережі і за її якістю. “Я нікуди не йду і збираюся продовжувати стежити за якістю ВКонтакте. Зрештою, ВКонтакте – найкраще, що було створено в Росії в комунікаційній сфері. І моя відповідальність полягає в тому, щоб берегти і захищати цю мережу”, – резюмував Дуров. Як повідомлялось раніше, новим топ-менеджером ВКонтакте став син глави російського телеканалу. Борис Добродєєв займеться ВКонтакте відносинами з інвесторами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua