Онлайн TV FM радіо FM пауза

Потрощений будинок та одна смерть: у поліції розповіли про наслідки ДТП в Бурштинській громаді. Відео

Новини

Потрощений будинок та одна смерть. Так закінчилась нічна аварія, що трапилась в Бурштинській громаді. На дорозі сполученням Н-09 «Мукачево-Львів» легковик на швидкості з’їхав з дороги та врізався в помешкання, де спали люди.

Смертельна аварія трапилась у прикарпатському селі Задністрянське Бурштинської територіальної громади. Поліцейські встановили, за кермом автомобіля “Мазда” була 29-річна мешканка цієї ж громади.  Рухаючись дорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», вона не обрала безпечної швидкості руху, не впоралась із керуванням та виїхала на узбіччя дороги.

І досі не може оговтатись від нічного жахіття Богдан. Каже, прокинувся від сильного удару, що пролунав у кімнаті, де зазвичай спить дитина. Чоловік одразу ж вибіг на вулицю. Та від того, що тут діялось, був не менш шокований. Як виявилось, у його будинок врізалась автівка.

У результаті ДТП 34-річний пасажир легковика, мешканець Бурштина, від отриманих травм помер в лікарні. Водійка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

За фактом пригоди порушено кримінальне провадження. Ведеться слідство.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
+1
2
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua