Онлайн TV FM радіо FM пауза

Наскільки доступні однокімнатні квартири в Івано-Франківську. Відео

Новини

Вільне житло розбирають як гарячі пиріжки, а попит продовжує перевищувати пропозицію. В Івано-Франківську знайти однокімнатну бюджетну квартиру чи житловий будинок – складно. Про це кажуть вимушено переміщені люди і зазначають, якщо й квартира, яка влаштовує у всіх аспектах раптом звільняється, то на неї одразу ж знаходиться клієнт.

У липні Ольга переїхала з Миколаєва до Івано-Франківська. Спершу, розповідає, мешкала у друзів, а далі – почала шукати житло. Виснажливі пошуки тривали. Раптом жінка натрапила на оголошення від власника. Оглянула потенційну квартиру та навіть переконала власника знизити ціну. Каже, їй дуже пощастило.

Натомість ще одна вимушена переселенка Ксенія була змушена змінити квартиру у Івано-Франківську саме через високу ціну. Як тільки переїхали зі столиці, пригадує дівчина, поселилася там, де було вільно. За житло платила 400 доларів щомісяця. Та за півроку дівчина почала шукати іншу, дешевшу, квартиру.

Тим часом фахівці запевняють, житловий ринок в Івано-Франківську стабілізувався. А на кожен товар – свій покупець. І якщо досі однокімнатну квартиру за доступною ціною знайти непросто, то житло від 10000 гривень в місті – орендувати можна. І такі квартири, запевняє рієлтор, теж популярні.

До слова, наразі в Івано-Франківській громаді проживає близько 30 тисяч переселенців.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua