Онлайн TV FM радіо FM пауза

Найкращих спортсменів Прикарпаття нагородили відзнаками. Відео

Новини

На Прикарпатті мотивують школярів до занять спортом. За підсумками минулого навчального року попри карантинні умови франківцям вдалось взяли участь у Всеукраїнській гімназіаді в різних видах спорту. Нині ж найкращих нагородили відзнаками.

Майже 20 прикарпатців в складі збірних команд Івано-Франківської  області увійшли до складу призерів всеукраїнських змагань, які проводить Комітет фізвиховання і спорту  Міністерства освіти та науки.   Хлопці та дівчата у різних видах спорту показували кращі результати. Нині ж за свої старання отримують нагороди.

Серед нагороджених й призер Всеукраїнської  гімназіади з боксу Олександр Мансуров. Хлопець  виборов друге місце. Каже, без щоденних тренувань результату не буде .

Директор департаменту освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому Ігор Максимчук зазначив, що  попри карантин  спартакіади все ж відбулися і це важливо.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua