Онлайн TV FM радіо FM пауза

Студент-медик з Івано-Франківська виготовляє різноманітні мініатюри з паперу, дерева та металу. Відео

maxresdefault 3 - Студент-медик з Івано-Франківська виготовляє різноманітні мініатюри з паперу, дерева та металу. Відео - rai.ua Новини

Студент-медик з Івано-Франківська Богдан Власій виготовляє різноманітні мініатюри з паперу, дерева та металу і в той же час встигає вивчати лікувальну справу.

Богдану – 20, він навчається в Івано-Франківському національному медичному університеті. Утім, попри це встигає опановувати безліч хобі. Перший паперовий виріб, пригадує, створив ще 10 років тому.

Утім, найчастіше Богдан створює мініатюри з дерева. Нині хлопець виготовив вже більше сотні фігур. Більшість – подарував друзям або продав.

Аби виготовити одну мініатюру – потрібно кілька днів. Цей процес дуже делікатний, пояснює Богдан. Усі фігури хлопець виготовляє вдома, а деякі інструменти теж довелось робити власноруч.

Крім того, хлопець займається гравіюванням. Кілька років тому Богдан спробував зробити напис на ножі, йому вдалось, тож вирішив продовжувати. Також він гравіює на гільзах.

А яка ваша реакція?
+1
8
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua