Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Верховинщині молодик ледь не до смерті побив підлітка: потерпілий розповів деталі. Відео

Новини

На Верховинщині молодик ледь не до смерті побив підлітка. Причини такої агресивної реакції зловмисника неповнолітній не пам’ятає.

Нині потерпілий оговтується від численних травм в обласній дитячій лікарні Івано-Франківська. Це вже не перші синці на обличчі, які наніс товариш 16-річному Богдану. Хлопці були знайомі не один день і того дня разом відпочивали. Та попередні травми з теперішніми не порівняти, каже мати Богдана.

Слова матері підтверджує і лікар обласної дитячої лікарні Олег Матіяш. Каже, підліток поступив у важкому стані з ознаками тяжкого травматичного порушення. Кілька днів хлопець перебував у реанімації. Нині лікується в травматичному відділенні.

У поліції з’ясували, що  під час розпивання алкоголю між 21-річним чоловіком та потерпілим виник конфлікт, який переріс у бійку. Відтак старший хлопець наніс кілька ударів неповнолітньому Богдану. Коли хлопець прийшов до тями, він зміг самостійно дістатись  до Верховинської  лікарні. Згодом його стан погіршився, і Богдана перевели до Івано-Франківської обласної дитячої лікарні

Зловмиснику повідомили про підозру. Ним виявився мешканець села Кривопілля. Раніше він вже мав проблеми з законом. Нині чоловіка взято під домашній арешт, йому загрожує до 8-ми років позбавлення волі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua