Онлайн TV FM радіо FM пауза

На сесії Калуської міської ради обговорили проблему наркоманії у місті. Відео

На сесії Калуської міської ради обговорили проблему наркоманії у місті. Начальник Калуського відділу поліції Андрій Кушик прозвітував про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. У депутатів до очільника поліції було чимало запитань.

У 2020 році калуські правоохоронці задокументували 77 випадків незаконного обігу наркотичних засобів. З них 51 випадок – це зберігання наркотичних препаратів, 11 випадків – вирощування наркотичних рослин, 12 – збут наркотичних засобів та два випадки – зберігання прекурсорів (речовини, що використовуються для приготування наркотичних і психотропних речовин).

Депутатка Оксана Гук поцікавилася у начальника Калуського відділу поліції, чи знає він про те, що зараз молодь здебільшого купує наркотичні препарати за допомогою мережі Інтернет. Андрій Кушлик зазначив, що поліція знає про такі групи.

Депутатка Алла Попельницька додала, що часто роблять наркотичні «закладки» на єврейському кладовищі, певні соціальні групи збираються і в приміщенні ратуші.

Депутат Сергій Воконоголь акцентував увагу на інших мікрорайонах Калуша – вулицях Українській та Хіміків. При чому на Хіміків є 8 камер, які виведені на поліцейський пульт.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua