Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпаття завітав заступник міністра освіти та науки. Відео

55 big - На Прикарпаття завітав заступник міністра освіти та науки. Відео - rai.ua Новини

З робочим візитом на Прикарпаття завітав заступник міністра освіти та науки України Ігор Гарбарук. Він ознайомився із матеріально-технічним забезпеченням закладів професійної освіти області.

Так, Гарбарук відвідав вище професійне училище № 7 м. Калуша, Центр професійно-технічної освіти № 1 та вище професійне училище № 21 м. Івано-Франківська. Зокрема, він оглянув їх матеріально-технічну базу, поспілкувався із керівництвом, педагогічними колективами та майстрами виробничої справи.

На переконання заступника міністра освіти та науки України чимало підприємств відчувають потребу у висококваліфікованих технічних працівниках. Саме тому керівництво держави та уряду приділяє значну увагу розвитку професійної освіти в Україні.

Також, окрім закладів професійної освіти, Ігор Гарбарук відвідав Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua