Онлайн TV FM радіо FM пауза

Глава УГКЦ відвідав дитячу лікарню в Івано-Франківську. Відео

shevchuk - Глава УГКЦ відвідав дитячу лікарню в Івано-Франківську. Відео - rai.ua Новини

На Прикарпаття завітав глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук. До Дня захисту дітей Блаженніший Патріарх відвідав Івано-Франківську обласну дитячу клінічну лікарню.

В Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні глава УГКЦ зустрівся з колективом та пацієнтами закладу. У своїй проповіді Патріарх наголосив, що громада та держава зобов’язані забезпечити дітей доступною, якісною та безпечною медичною допомогою.

Далі Блаженніший Святослав відвідав дітей, які перебувають у лікарні. Він поспілкувався з ними та благословив на швидке одужання.

Візит патріарх до дитячої лікарні – це ще один крок для підвищення якості надання медичних послуг. В першу чергу, у медичному закладі планують вдосконалити онкогематологічне відділення. Утім, на це потрібен час та кошти.

Наразі, у дитячій лікарні збирають кошти на наркозно-дихальний апарат, аби пацієнтів цього відділення, а їх – 25, могли прооперувати на місці.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua