Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті зростає рівень госпіталізації хворих на COVID-19. Відео

Новини

Ймовірний ризик спалаху. На Прикарпатті зростає рівень госпіталізації хворих на COVID-19. Медики б’ють на сполох та закликають громадян вакцинуватись.

Цю тему представники медичної спільноти та громад області й громадські організації обговорили за круглим столом. Щодня близько дві сотні нових випадків коронавірусу. Таким чином, каже головний санітарний лікар Прикарпаття, в області розпочинається нова хвиля COVID-19.

Наразі допомогу хворим з коронавірусом надають 29 лікарень Прикарпаття, в них розгорнуто 1260 ліжок. Для госпіталізації дітей з COVID-19 в лікарнях області облаштували 147 ліжок.

Знову починає набирати обертів і вакцинальна кампанія. Наразі в області доступні три види вакцин: Janssen, Pfizer і CoronaVac. Щеплення отримують як місцеві, так і переселенці.

Крім того, упродовж тижня, щеплення від COVID-19 отримали 15 дітей. Натомість доброчинці опікуються тим, щоб вакцинувались й вразливі категорії населення.

Наразі в області працює 122 пункти щеплення та 8 центрів вакцинації.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua